VILPPULASSA

kokoontuu kuukausittain senioriopettajien ryhmä nimeltään "Sammumattomat". Jokainen ryhmän jäsen on vuorollaan kokoonkutsuja. TASSOn pj vierailee myös silloin tällöin kokoontumisissa, kertoo OSJn kuulumisia ja tarjoaa kahvit pienen suolaisen / makean kera ja tietysti TASSOn laskuun!

Sammumattomilla on oma laulu, joka kajautetaan jokaisen kokoontumisen yhteydessä. Sanat on tehnyt Sammumattomien jäsen Esko Laurio ja sävelen myös jäsenenä ollut Toivo Närvänen.

S A M M U M A T T O M A T

1. Me sytyimme kerran, tuli rinnassa palaa, yhä meihin sen liekki uskoa valaa. Me jaksoimme muokata, kyntää ja kylvää, siitä jatkavat nuoret mi meiltä nyt jää. Tämä liekki ei koskaan sammua saa, sitä tuulet ja tuiskut ei voi sammuttaa. Se on yhteinen voimamme kulkea näin kohti huomista pystyssä päin.

2. Oli sarkamme nouseva nuoriso Suomen, oli heille taattava turvaisa huomen. Sitä työtä me teimme vain sydämellä, saaden olla näin Luojamme kämmenellä. Tämä liekki.....

3. Tämä roihuva liekki viel voimaa antaa, yli laaksoin ja vuorten meidät se kantaa. Se nostaa pilviin ja unelmiin suuriin, vie muistoihin menneisiin, rakkaisiin. Tämä liekki......